Komunia
Dzień przyjęcia Komunii to jeden z najważniejszych dni w życiach naszych i naszych pociech, więc każdy rodzic chce, aby był to dzień wyjątkowy. Z nami tak właśnie będzie! W hotelu Koloseum zależy nam na zadowoleniu naszych gości, dlatego właśnie każdy taki dzień jest dla nas wyjątkowy i traktowany indywidualnie. Dopasujemy ofertę i menu według wszystkich preferencji.
Zapytaj o terminPropozycje menu
I. Zupa
Rosół z makaronem
II. Danie główne
Pieczeń wieprzowa w sosie
Medaliony wieprzowe z szynką i serem w kremowym sosie śmietankowym
Fileciki z kurczaka w kremowym sosie koperkowym
De’volai z masłem i koperkiem
Zrazy wołowe w sosie
Schab panierowany
Kaczka faszerowana
Dodatki
Ziemniaki gotowane
Krokiety ziemniaczane
Kluski śląskie
Warzywa na ciepło
Marchewka z groszkiem
Kalafior z bułką tartą i masełkiem
Pieczarki zasmażane
Buraczki na masełku
Bukiety surówek
Surówka z białej kapusty
Surówka z czerwonej kapusty
Surówka z marchewki
Surówka z selera w majonezowym dresingu z dodatkiem pomarańczy i orzechów włoskich
Surówka z pora, jabłek i kukurydzy
Domowe buraczki
III. Deser
Dwie gałki lodów na bitej śmietanie z musem truskawkowym
IV. Zimne przekąski
Kompozycja różnych mięs w galarecie
Roladki z sałatki jarzynowej i szynki
Sałatka z warzyw konserwowych podana na cykorii
Pikantna sałatka z kawałkami polędwiczek wieprzowych serwowana na chipsach
Tatar wołowy mini- kulki
Sałatka grecka na bazie sałaty lodowej
Łosoś filet podany z zimnym sosem jogurtowym
Śledź w oleju z cebulką lub po królewsku
Ryba po grecku
Pasztet podany z żurawiną
V.Ciepła kolacja
Szaszłyki
Żeberka pieczone
Udka z kurczaka pieczone z warzywami
Golonki pieczone w piwie
Kapusta zasmażana z grzybami
Frytki
Pieczone ziemniaki
Zupa
Czerwony barszczyk z pasztecikami
Żurek z kiełbaską i jajkiem
Cena na osobę : 200 zł
Informacje dodatkowe
Ciasto, tort, owoce i alkohol można wstawić do lokalu we własnym zakresie
Napoje bez alkoholowe należy zakupić w lokalu w cenie 16 zł / 1 litr
Kawa i herbata bez ograniczeń w cenie menu
Ciasto własnego wypieku 150 zł/ 1 blaszka
Półmisek owoców 75 zł/ 1 półmisek
I. Starter
Aperitif- szampan(nie wliczony w cenę) truskawki, koreczki, bruschetta z pomidorami
II. Zupa
Krem grzybowy z grzankami
III. Danie główne
Kotleciki mielone
Medaliony wieprzowe z szynką i serem w kremowym sosie śmietankowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie z kurkami
De’volai z masłem i koperkiem
Udka z kaczki na żubrówce
Dodatki
Ziemniaki gotowane
Krokiety ziemniaczane
Kluski śląskie
Warzywa na ciepło
Marchewka z groszkiem
Kalafior z bułką tartą i masełkiem
Modra kapusta na ciepło
Bukiety surówek
Surówka z białej kapusty
Buraczki
Surówka z selera w majonezowym dresingu z dodatkiem pomarańczy i orzechów włoskich
IV. Deser / niewliczony w cenę
Dorośli na zamówienie !!!: trzy gałki lodów z bitą śmietaną, musem truskawkowym i fantazyjną kompozycją owoców
Dzieci: deser „PINOCHIO”
V. Zimne przekąski
Carpaccio z polędwicy wołowej
Mozarella z pomidorem i bazylią
Szynka Parma z melonem
Vitello tonnato
Carpaccio z łososia
Koktajl z krewetek
Carpaccio z tuńczyka i miecznika
Roladki z sałatki jarzynowej i szynki
Sałatka z warzyw konserwowych podana na cykorii
Pikantna sałatka z kawałkami polędwiczek wieprzowych serwowana na chipsach
Tatar wołowy mini- kulki
Sałatka grecka na bazie sałaty lodowej
Łosoś filet podany z zimnym sosem jogurtowym
Pasztet podany z żurawiną
VI. Ciepła kolacja
Fileciki z kurczaka w sosie koperkowym
Ryż
Brokuły w sosie beszamelowym
Śliwki zapiekane w boczku
Cukinia panierowana
Płatki polędwicy wołowej z grilla
Pizza- pane czosnkowa
VII. Zupa
Bulion z Julienami z warzyw
Cena dla 1 osoby: 270 zł
Informacje dodatkowe
Ciasto, tort, owoce i alkohol można wstawić do lokalu we własnym zakresie
Napoje bez alkoholowe należy zakupić w lokalu w cenie 16 zł / 1 litr
Kawa i herbata bez ograniczeń w cenie menu
Ciasto własnego wypieku 150 zł/ 1 blaszka
Półmisek owoców 75 zł/ 1 półmisek