Imprezy rodzinne
Spotkania w rodzinnym gronie i wszelkie imprezy rodzinne w Hotelu Koloseum to gwarancja doskonałej zabawy, pysznego jedzenia i niesamowitego klimatu. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Zapytaj o terminPropozycje menu
I. Zupa
Rosół z makaronem
II. Danie główne
Pieczeń wieprzowa w sosie
Medaliony wieprzowe z szynką i serem w kremowym sosie śmietankowym
De’volai z masłem i koperkiem
Zrazy wołowe w sosie
Schab panierowany
Kaczka faszerowana
Dodatki
Ziemniaki gotowane
Krokiety ziemniaczane
Kluski śląskie
Warzywa na ciepło
Marchewka z groszkiem
Kalafior z bułką tartą i masełkiem
Pieczarki zasmażane
Buraczki na masełku
Bukiety surówek
Surówka z białej kapusty
Surówka z czerwonej kapusty
Surówka z marchewki
Surówka z selera w majonezowym dresingu z dodatkiem pomarańczy i orzechów włoskich
Surówka z pora, jabłek i kukurydzy
Domowe buraczki
3. Deser
Dwie gałki lodów z bitą śmietaną i musem truskawkowym
Zimne przekąski
Kompozycja różnych mięs w galarecie
Roladki z sałatki jarzynowej i szynki
Sałatka z warzyw konserwowych podana na cykorii
Pikantna sałatka z kawałkami polędwiczek wieprzowych serwowana na chipsach
Tatar wołowy mini- kulki
Sałatka grecka na bazie sałaty lodowej
Łosoś filet podany z zimnym sosem jogurtowym
Śledź w oleju z cebulką lub po królewsku
Ryba po grecku
Pasztet podany z żurawiną
Ciepła kolacja
Szaszłyki
Żeberka w sosie
Panierowane skrzydełka kurczaka
Golonki pieczone w piwie
Kapusta zasmażana z grzybami
Frytki
Pieczone ziemniaki
Zupa
Czerwony barszczyk z pasztecikami
Żurek z kiełbaską i jajkiem
Cena / 1 osoba: 185 zł
Informacje dodatkowe
Kawa i herbata bez ograniczeń w cenie menu
Ciasto, tort, owoce i alkohol można wstawić do lokalu we własnym zakresie lub skorzystać z propozycji restauracji: – Ciasto własnego wypieku 150 zł/ 1 blaszka, – Półmisek owoców 75 zł/ 1 półmisek
Napoje bezalkoholowe można wstawić do lokalu we własnym zakresie lub zakupić w restauracji w cenie 16 zł / 1 litr
I. Przystawka porcjowana
Pasztecik z wątróbek drobiowych podany w vol’avento
II. Zupa
Krem borowikowy z grzankami
III. Danie główne
Polędwiczki wieprzowe w sosie z kurkami
Roladki (filet z kurczaka) ze szpinakiem w sosie gorgonzola z orzechami
Polędwica wołowa z masłem i czosnkiem
Przepiórki pieczone ze śliwką kalifornijską, suszonymi grzybami
Dodatki
Ziemniaczki pieczone w ziołach
Krokiety ziemniaczane
Ręcznie robione papardelle
Warzywa na ciepło
Grillowane warzywa w plastrach (bakłażan, cukinia, papryka, pieczarki)
Bukiety ciepłych jarzyn (brokuły, kalafior, marchewka paryska, szparagi)
Sałatki obiadowe na bazie sałaty lodowej
IV. Deser
Lody waniliowe z gorącymi malinami i bitą śmietaną
V. Zimne przekąski
Carpaccio z polędwicy wołowej
Mozarella z pomidorem i świeżą bazylią
Vitello tonato
„Babeczki” z łososia wędzonego i krewetki królewskiej
Tatar z łososia
Sałatka „Belle Epoque” miks sałat (lodowa, rucola, roszponka) z kawałkami pieczonego kurczaka, pieczarkami na masełku, cebulką dymką w oliwie z oliwek i occie balsamicznym
Szynka Parma na melonie
Śliwki pieczone w boczku
Pizza pane czosnkowa
Cena / 1 osoba: 245 zł
Informacje dodatkowe
Kawa i herbata bez ograniczeń w cenie menu
Ciasto, tort, owoce i alkohol można wstawić do lokalu we własnym zakresie lub skorzystać z propozycji restauracji: – Ciasto własnego wypieku 150 zł/ 1 blaszka, – Półmisek owoców 75 zł/ 1 półmisek
Napoje bezalkoholowe można wstawić do lokalu we własnym zakresie lub zakupić w restauracji w cenie 16 zł / 1 litr
I. Zupa
Krem borowikowy z grzankami
II. Dania główne na półmiskach
Udka z kaczki na żubrówce z kluskami śląskimi i modrą kapustą
Polędwiczki wieprzowe w sosie z kurkami
Polędwica wołowa w sosie z zielonego pieprzu
Frytki
Schab z kością (panierowany)
Ziemniaki gotowane, drążone
Bukiet warzyw na ciepło (brokuły, kalafior, marchewka, szparagi
Bukiet surówek (z białej kapusty, z marchewki i z selera z pomarańczą)
III. Deser
Creme brule
IV. Zimne przekąski
Carpaccio z polędwicy wołowej
Vitello tonato
Szynka Parma z melonem
Tatar wołowy mini- kulki
Roladki z sałatki jarzynowej i szynki
Sałatka z warzyw konserwowych podana na cykorii
Pikantna sałatka z kawałkami polędwiczek wieprzowych serwowana na chipsach
Śledź w oleju z cebulką
Pasztet podany z żurawiną
V. Ciepła kolacja
Cepeliny z mięsem na kapuście zasmażanej
VI. Zupa
Czerwony barszczyk z pasztecikami
Cena / 1 osoba: 265 zł
Informacje dodatkowe
Kawa i herbata bez ograniczeń w cenie menu
Ciasto, tort, owoce i alkohol można wstawić do lokalu we własnym zakresie lub skorzystać z propozycji restauracji: – Ciasto własnego wypieku 150zł/ 1 blaszka, – Półmisek owoców 75 zł/ 1 półmisek
Napoje bezalkoholowe można wstawić do lokalu we własnym zakresie lub zakupić w restauracji w cenie 16 zł / 1 litr